Assembly Stand

Model/varenr.: GW66-16

Dette produkt er designet til at fungere sammen med en række modulære hobbyværktøjer for at forbedre din maling og modellering.

Denne brede, stabile base er udstyret med en god holder til at holde en Painting Handle eller Painting Handle XL sikkert og trygt, mens du arbejder. Du finder også to fleksible, men robuste monteringsarme med gummibelagte kæber til at holde komponenterne på plads, mens limen hærder, hvilket gør monteringen nemmere end nogensinde før. Bakker langs bunden giver dig mulighed for at samle de forskellige småting, der har en tendens til at hobe sig op, mens du arbejder.

Armene er aftagelige, så du kan flytte dem til et af de mange cirkulære sokler rundt omkring på basen. Armene er designet til at passe i matchende huller på Painting Handle XL, så du kan bygge de største miniaturer komfortabelt.

De samme huller, som du finder på denne base, er også dimensioneret til at rumme Sub-assembly Holders, så selv de mest omfattende projekter forbliver organiserede og overskuelige.

Denne samlebase er kompatibel med det nyere, ergonomiske design af Citadel Colour Painting Handle, og det ældre dekagonale håndtag passer ikke i den centrale holder.

Mens du kan finde matchende fatninger på den opdaterede Citadel Colour Spray Stick, kan fortsat brug af spraydåser nedbryde gummiet på samlearmene, så vi anbefaler ikke at bruge dem når du primer.

155,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,18 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: