Easy to Build Lord Felthius & Tainted Cohort

Model/varenr.: GW43-57

Mange og varierede er de syge mestere, der fører dødsgarden til krig. Fra enkeltkolonier, gennem vektoriums og sepsis-kohorter, lige op til pestfirmaerne og pestflådernes skibe, holder dødvagtherrer kommandoer i hele Traitor Legionens rækker - Lord Felthius, klædt i Terminator rustning og ledsaget af hans 3- stærk Tainted Cohort, er et bemærkelsesværdigt eksempel.

 
Konstrueret til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran til at sætte pris på, indeholder denne sætter Lord Felthius, en Dødsbeklædte Chaos Lord i Terminator Armor og hans Tainted Cohort, der består af 3 Blightlord Terminators. Push-fit, uden lim kræves, disse er utroligt ligetil at sætte sammen, og komme på forfarvede grønne plastspruer.

 
Lord Felthius er et særligt godt eksempel på en kaosherre, der virkelig elsker sit arbejde - på trods af (eller muligvis på grund af) hans pitterende rottende Terminator-rustning, hans ansigt er modelleret i en munter rictus og stirrer stolt på pestens censer, der holdes højt i hans højre hånd, der drypper viskøse væsker af en ubehageligt syg natur. Hans rustning er dekoreret med kædepost, pelse og kogt dækket kappe, og manereren i venstre hånd har træk og rør, der gør det muligt at udskille syge væsker, der inficerer alt, hvad det berører.

 
Hans ledsagende Tainted Cohort er ikke mindre forfærdelig - 3 Blightlord Terminators. Disse er bevæbnet med følgende: 1 bærer en combi-bolter og balesword, 1 bærer en combi-bolter og bubotic økse, og 1 styrer en plagspitter, som er en smule godt dribbly. Hver har de frygtelige, rustede mærker af Nurgle du ville forvente, og Blightlord Terminator med baleswordet brister bogstaveligt talt med bubo-dækket tentakler - de stikker ud af, hvor hans ansigt skal være ...

Der er endda 3 ekstra små detaljer for baserne på disse miniaturer - 3 Nurglings, 1 trækker pin fra en granat, 1 med et ret uhyggeligt grin og 1, som er lidt mere end en dirrende, kødfuld klump af tentakler.

 
Dette plastik kit leveres som 26 komponenter, og leveres med 4 40 mm runde baser. Regler for disse miniaturer er inkluderet i boksen.

225,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: