Harlem Unbound - 2nd edition

Model/varenr.: CHA23166-H

Undersøg Cthulhu Mythos under Harlem Renaissance!


Forestil dig dette: New York City. Prohibition er i fuld gang, og smuglerne lever fedt. Afroamerikanere flygter fra de undertrykkende Sydstater mod grønnere græsgange, hvilket skaber en
ny kultur i Harlem. Musikken af Fats Waller og Duke Ellington strømmer ud af byens vinduer, mens kvinder i elegante nederdele og silkestrømper og mænd i hvide handsker og Chesterfield-jakker flokkes på fortovene. Der er en følelse af muligheder i luften, som aldrig før. Men selv i dette land af løfter er Harlem en krudttønde, der er klar til at eksplodere. Mens klasser og kulturer støder sammen, lurer Cthulhu Mythos' rædsler under gaderne og sniger sig gennem mørke gyder og skjulte døre for at inficere de uforsigtige menneskers håb og forhåbninger. Kan I holde sammen og holde rædslerne på afstand i endnu et nummer?

Indhold:

  • Syv scenarier (4 nye i denne udgave)
  • Unikke erhverv skræddersyet til Harlem.
  • Nye Mythos-monstre til at skræmme dine spillere.
  • Pre-genererede efterforskere.
  • Tilfældig plotgenerator.
  • Crashkursus om at behandle race i spil.

Dette tillæg bruges bedst sammen med CALL OF CTHULHU (7th Edition) rollespillet og eventuelt PULP CTHULHU, der begge fås separat.

Hvis du køber dette produkt hos, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GunzoneGames, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,28 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: