The Elfheim Eagles

Model/varenr.: GW200-36

Elfheim Eagles er bemærkelsesværdige for at droppe de fancy outfits og ekstravagante fester i Elvenhold forbi til fordel for øvelser, træningssessioner og endnu flere øvelser. Fans kunne have været afvist i starten, men efter at Elfheim Eagles nudged ud Nurgle's Rotters for at vinde Blood Bowl XX blev de kendt som et af de fineste spillende hold, der nogensinde kunne nå banen.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Elfheim Eagles, et Elven Union Blood Bowl-team. Holdet består af 6 Linemen (4 af dem er Linewomen), 2 Blitzers, 2 Throwers og 2 Catchers, som hver især er så imponerende-cheekboned og smukke som du kunne forvente af et Elven-hold. Hovedet og skulderpuderne er udskiftelige mellem miniaturerne, hvilket betyder at dit hold kan se unikt ud.

 
Der er et væld af ekstramateriale i sættet - 2 sving markører, 2 dobbeltsidede scoringsmønter og 6 bolde, hvoraf 4 er beskyttet af overdådige ædelstene. Leveres med 12 32 mm Blood Bowl baser og et Elven Union overførselsark.

259,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,152
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: