Skaven & Dwarf Pitch

Model/varenr.: GW200-06

Skaven og Dwarf hold har næsten intet til fælles. Det eneste træk de deler, er det faktum at deres stadioner er bygget dybt under jorden - men det er her, ligheden slutter. Dværges holdspladser er hugget fra den faste klippe af bjergene selv, behndlet med det fineste håndværk, alt sammen indenfor tætte regulationer. På den anden side skraber Skaven deres 'baner' sammen i de klamme huler og spildevandstunneler de kalder hjem, oplyst af årer af uhyggeligt skinnende warpstone aflejringer...

Spil dine Blood Bowl spil på denne dobbeltsidede spilplade! Den har en beskidt, rotte-befænget Skaven bane på den ene side - dette støjede, klamme hul er perfekt til at skubbe fjende-modstandere rundt på - og en meget mere ryddelig, korrekt hugget Dværve stadio på den anden side - en bane man faktisk kan stole på ikke falder sammen midt i spillet.

Leverers med en underjordisk vejr-tabel - eksklusive regler med "vejr" -effekter, der passer til underjordisk sportsbrutalitet!

Pakken indeholder et par dobbeltsidede dugouts, der matcher de to baners stilarter. Hver dugout er udstyret med de sædvanlige Track, Turn og Re-roll trackere, plus Reserves, Knocked-out og Casualty felter.

Du skal bruge en kopi af Blood Bowl Regelbogen for at bruge denne spilplade.

274,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,976
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: