Shambling Undead Pitch and Dugouts

Model/varenr.: GW200-56

Mange Shambling Undead-hold afholder deres spil på kirkegårde. Nekromantikere kan godt lide de dødes selskab, så det er kun naturligt, at de tiltrækkes af sådanne steder, for ikke at nævne den store mængde af reserve-spillere, der kan findes med et enkelt spadestik. Desuden foretrækker mange Undead-hold at spille deres kampe i måneskin, idet de nægter at komme ind på banen til kick-off, før solen er begyndt at gå ned, hvilket giver en virkelig uhyggelig oplevelse for de besøgende hold.

Den ene side af banen er en dyster kirkegård med stengrave, gravsten, gravsten og Shambling Undead-ikonet med det flammende kranium. Den anden side viser den samme bane, men i en skræmmende natscene. De dødes æteriske ånder gløder i månelyset, og nekromantisk energi kan ses udstråle over hele banen.

Du finder også et par matchende dobbeltsidede bænke til at fuldende temaet. Hver dugout er omdesignet til den nyeste udgave af spillet og har point-, tur- og genrulningsskemaer samt bokse til reserver, udslåede og tabte spillere. Regler til brug af hver side af banen er inkluderet.

275,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,974 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: