Halfling Team Pitch & Dugout

Model/varenr.: GW200-67

Halflings er velkendte for deres fornemmelse for god mad og drikke. Dette er altid i bevis, når der er en Blood Bowl match på, hvilket er en perfekt undskyldning for en fest. Du finder den ene side af spilbrættet dekoreret med billeder af en malerisk rustikke festmåltid - velkendt prærie græs strækket med små blomster, farverige vimpler og et bredt udvalg af picnic tæpper, mad og drikke. Halfling symbolet med en krydset gaffel og kniv er stolt malet midt på banen.

Flip brættet om for at afsløre et sjusket efter-billede, som konsekvens af at halflings der bliver revet med af festlighederne. Du kan finde tegn på et enormt fieldrush, komplet med trampet græs og mudrede spor, knuste flasker og tønder og blot krummer af festen-det-var.

Pakken indeholder to dobbeltsidede dugouts, der matcher stilen på banen. Hver dugout har de sædvanlige scoresporrer, Reserves, Knocked Out og Serious Injury-bokse, touchdown trackers til begge halvdele, og en Re-roll tracker. Du finder også regler for at repræsentere de særlige forhold på begge sider af banen.

264,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: