Gwaka'moli Crater Gators - Lizardmen Blood Bowl Team

Model/varenr.: GW200-74

Hvis der rygterne kan tages for gode varer, lå oprindelsen af ​​Blood Bowl i Lustria, hjemsted for de gamle og magtfulde Slann, og deres troldmænds tjenere, lige i tidens morgen. Selvom spillet er gået videre og udviklet sig i den gamle verden, arbejder Lustrian League med NAF for at bringe det gamle og det nye tættere på hinanden. Gwaka'moli Crater Gators har lavet springet over dammen for at matche deres evner mod nogle af de største navne i sporten, og deres naturlige talent og ukonventionelle spillestil har vist sig at være et massivt hit hos fans.

Hvis du leder efter en funky og frisk ny twist til spillet, er Lizardmen-holdene, hvor det sner. De har adgang til det bedste fra begge verdener: med spillere, der er stærke og hårde, plus hurtige og smidige. Når du først har fået styr på at bruge dine Saurus Blockers (for ikke at nævne Kroxigors, hvis du virkelig ønsker at gøre en indflydelse) for at beskytte de kvikke Skinks længe nok til at udføre nogle smarte spil, finder du dig selv scorende igen og igen. Tilføj deres ukonventionelle æstetik til blandingen, så har du et hold, der ser godt ud, spiller godt og scorer stort.

Dette flerparts plastik indeholder alle de komponenter, du har brug for for at samle Gwaka'moli Crater Gators, et Lizardmen-team til brug i spil med Blood Bowl, der indeholder 6 Saurus-blokkeere, 4 Skink Runners og 2 Chameleon Skinks plus et liste over ark. Indeholder også et overføringsark, 2 Slann-statue-svingmarkører, bolde med æg-tema og 12x 32 mm runde baser med citadel, som har huller til at placere kuglen.

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,155
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: