Blood Angels Tactical Squad

Model/varenr.: GW41-12

Kampen-brødre af blodet Angels taktiske Squads er blandt de dygtigste krigere i kapitlet. Undtagelsesvis fleksibel og i stand til at opfylde alle slagmarken rolle, Tactical Squads bære en bred vifte af udstyr og er lige velegnet til at angribe eller forsvar.

  Denne boks indeholder alt hvad du behøver at gøre en 10 mand Blood Angels Tactical Squad, herunder mulighederne for at inkludere en sergent, Heavy Weapon og specielle våben. Der er 165 komponenter i alt, der giver mulighed for en massiv mængde af rejser og variation i din trup. Men du samle det, vil du have masser af komponenter tilovers at tilføje til resten af dit blod Angels samling.

  Du får 11 torso fronter (10 af dem er unikke); sergent rustning er let identificeres, da det har en skulpturelle torso og en vedhæftet Tabard; Der er 10 forskellige ben rejser; 16 forskellige hoveder, hvoraf 13 er helmeted og 3 er bare (en af de nøgne hoveder bærer en re-pause). Der er 10 forskellige rygsække; og 10 sæt arme.

  Der er 10 unikke boltguns indsmurt i blod Angels ikonografi, en Flamer, en meltagun, en plasma pistol, og en grav pistol. Du kan også lave en tung bolter og en tung Flamer, som begge kommer med deres tilsvarende rygsække. Sergenten kan være bevæbnet med en kombination af inferno pistol, hånd Flamer, storm bolter, grav pistol, bolt pistol, plasma pistol, magt knytnæve, magt sværd eller chainsword. Du kan også lave en af følgende kombi-stokløbere: combi-Flamer, combi-plasma, combi-MELTA eller combi-grav.

  Der er masser af ekstra komponenter til virkelig personliggøre din Tactical Squad herunder 3 banner toppe, en auspex. en række frag og Krak granater, poser, hylstre, en sergent tilbage banner, våben dækningsområder og MELTA bomber.

  Denne multi-del plast kit indeholder 165 komponenter med til at gøre en 10-mand Blood Angels Tactical Squad. Indeholder også 10 x 32mm runde baser.

 
234,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: