Blood Angels Primaris Aggressors

Model/varenr.: GW41-29

Klædt i tung Gravis rustning, går Aggressor Squads på fjenden som gående fæstninger af ceramit. Mere mobil end nogle andre Space marines, de er bedre i stand til at krydse ujævn jord, hvilket gør dem alsidige tropper; mens de ofte er indsat under særlige omstændigheder eller på bestemt terræn, anvendes Aggressor Squads som reserver for at tilslutte brud på linjer eller for at lede et angreb. Disse ødelæggende krigere opfylder en række roller inden for Blood Angels angrebsstyrker, fra spydsangreb og belejringskampe til aktivt forsvar.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter og opgraderinger, der er nødvendige for at samle en 3-mand Blood Angels Primaris Aggressor Squad. Ekstremt stærkt pansret, deres silhuet er bredere og større end de fleste Primaris Space Marines, som ikke på grund af den lille del af valget af auto-boltser eller flamestormer. Der er tre sæt af hver med hvert våben med rør eller bælter, der fodres fra den enorme rygsæk. Et sæt flamestormer handsker har tilbagetrukne lø, da de i tæt kamp taler knytnæver højere end flammer ... Hvis du vælger boltstorm, kan Aggressorerne også tage en fragstormgranatkaster.

Du har mulighed for at samle 3 Aggressorer eller 2 Aggressorer og en Sergeant; en række muligheder er tilgængelige på begge måder. Der er 6 hoveder til standard Aggressorerne, med åndedrætsværn på masken af ​​dem, der bruger flammestorm-kæber, og 2 mere specifikke hoveder til sergenten. De flamestorm-wielding Aggressors har deres egne skulderpuder, med større blastafskærmning for at beskytte dem mod deres våbenes enorme driftstemperaturer. Også inkluderet er relikvier og renhedstætninger, med specielle eksempler for sergenter med ekstra kranier.

Modellerne kan opgraderes til at repræsentere Blood Angels med den medfølgende 21-komponent opgraderingsramme. Dette er et udvalg af 9 skulderpuder, 3 hoveder, 2 arme med våben (en Mk X boltpistol og et kædesværd), 6 relikvier og en vippeplade, der er specielt designet til at tilføje Blood Angels iconography til Primaris Space Marines.

Dette er et 128-komponent plastikpakke (inkl. Opgraderinger) og leveres med 3 Citadel 40 mm runde baser og et Blood Angels Primaris Infantry Transfer Sheet.

297,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: