Blood Angels Command Squad

Model/varenr.: GW41-21

I betragtning af den ære ledsager højtstående Space Marine officerer i kamp, ​​Command Squads kæmpe hårdt for at bevise deres værd. Dette gælder især for de Blood Angels - kaste sig ind i den mest desperate slag og nedad De værste trusler for at sone deres skjulte mangler.

 
Denne plastboks sæt indeholder alt hvad der kræves for at lave en 6-mands Blood Angels Command Squad. Dette omfatter en multi-del plast Space Marine Commander, herunder ni forskellige våben muligheder, tre variant hoveder og yderligere dele til yderligere tilpasse din model.

 
Command Squad indeholder nok dele til at gøre en Space Marine sergent; 1 apotekeren; 1 selskab mester; 1 selskab fanebærer; og en Veteran bevæbnet med enten Flamer, meltagun, eller plasma pistol.

 
Space Marine serien er designet til at være indbyrdes udskiftelige. Uanset om du bytte våben på køretøjer eller ved hjælp af reservedele for at skabe en unik trup, de mange ekstra stykker af udstyr, våben, hoveder og andre Space Marine bits, giver dig mulighed for at skabe helt unikke samlinger af miniaturer.

 
Også inkluderet er en Blood Angels Upgrade Pack. Helt kompatibel med alle eksisterende multi-del Space Marine kits, denne opgradering pakke indeholder en sprue af fantastiske dele til Blood Angels fans. Tyve dele er inkluderet, og byder på følgende:

 
Ti Blood Angel Shoulder Pads
 
Én Blood Angel sergent Bare hoved
 
Tre Blood Angel sergent / Captain Hjelme
 
Én Blood Chalice samling
 
To Blood Angel Chest fronter
 
Én Blood Angel Combat Knife
 
To Blood Angel Back Ikoner

 
Dette bokssæt leveres umalet og skal samles - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel Paints.

261,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: