Blood Angels Sternguard Veteran Squad

Model/varenr.: GW41-20

Trukket fra eliten 1. Selskabet, Sternguard veteraner fra Blood Angels er blandt de fineste krigere i galaksen. Hver enkelt er en sand helt i sin egen ret, at hans gerninger er optaget af kapitel for historie huske. Eksperter i varierede krigsførelse, bærer modificerede boltguns designet til at affyre en række kraftig ammunition, kan disse Blood Angels angribe på afstand, stansning gennem det tykkeste panser med en lethed grænsende til overnaturlige.

 
De 5 mand Blood Angels Sternguard Veteran Squad kommer med en massiv mængde af sort og optioner, der giver enhver mulighed for at skabe en unik trup, passende for deres rolle som nogle af de Space Marines fineste helte.

 
Dette sæt indeholder 5 forskellige par ben; 5 individuelle torso fronter; 13 unikke hoveder (7 hjelmklædte og 6 nøgne); 16 individuelle skulderpuder; og 5 unikke rygsække.

 
Når det kommer til at vælge de våben dine muligheder er mange og varierede. Der er 6 individuelle boltguns; 2 storm stokløbere; mulighed for at medtage en tung Flamer eller en tung bolter; en Flamer; en meltagun; et plasma pistol; en magt knytnæve; 8 kombi-stokløbere (2 af hver af MELTA, Flamer, plasma, eller grav); en grav pistol; et plasma pistol; og endelig en trofast bolt pistol.

 
Og det er ikke alt! Der er en ekstra hjelm fane, der kan tilsættes til holdet Sergeant, såvel som valget af udstyre ham med enten en chainsword eller beklædt power sværd. Der er nok dele til at udstyre hele truppen med frag og Krak granater, og der er et udvalg af ammo poser; en auspex; en rygsæk-ikon; og endda et par bekæmpe knive (just in case back-up for den massive vifte af kanoner er påkrævet).

 
Space Marine serien er designet således, at alle de plastdele kan byttes mellem forskellige kits. Hvis du vil have din Sternguard Veteran Squad at omfatte alternative hoveder og derefter få fat i dem fra alle andre Space Marine plast kit og de vil passe. Dette giver mulighed for helt unikke samlinger af miniaturer.

 
Også inkluderet er en Blood Angels Upgrade Pack. Helt kompatibel med alle eksisterende multi-del Space Marine kits, denne opgradering pakke indeholder en sprue af fantastiske dele til Blood Angels fans. Tyve dele er inkluderet, og byder på følgende:

 
Ti Blood Angel Shoulder Pads
 
Én Blood Angel sergent Bare hoved
 
Tre Blood Angel sergent / Captain Hjelme
 
Én Blood Chalice samling
 
To Blood Angel Chest fronter
 
Én Blood Angel Combat Knife
 
To Blood Angel Tilbage Ikoner

 
Dette sæt leveres umalet og skal samles - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel Paints.

 
Alle modeller leveres med 32mm baser.

297,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: