Blood Angels Primaris Intercessors

Model/varenr.: GW41-27
En stærk kerne af pålidelige og tilpasningsfulde krigere, der kan lægge ild ned, mens de angriber eller holder terræne, og er en uvurderlig hjælp til enhver taktiker. I tilfælde af at angrebsstyrker er understøttet af Primaris kampbrødre, er denne rolle opfyldt af Intercessor Squads. De fleste blod engle angrebsstyrker har squads af intercessors sammen med deres taktiske squads. Uanset om de er blevet implementeret som fuldmands 10-manders squads eller opdelt i 5-maners squads for alsidighed, har de vist sig at være en uvurderlig tilføjelse til Blood Angels 'rækker.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle et sæt af 10 Blood Angels Primaris Intercessors. Iført Mk X Tacticus rustning for at udnytte sin beskyttelse og mobilitet, viser de sig at være pålidelige og tilpasningsrige krigere, hver bevæbnet med boltgeværer. Deres bolte rifler kan være 1 ud af 3 varianter - standard bolt riffel med sickle magasin, auto bolt riffel med overlader og kassemagasin, eller stalker bolt riffel med længere rækkevidde syn og straight magazine. Der er 16 højre skulderpuder dekoreret med intercessorens ikonografi - nok til at dække hver af de forskellige arme, herunder 2 med et åbent radiopanel, 2 gesturing for deres hold at stoppe, 2 holdkampknive og 2 skydeboltpistoler . Der er i alt 36 forskellige hoveder til rådighed i dette kit, der dækker hjelmede og bare muligheder.

 
Modellerne kan monteres som enten en 10-mand-gruppe, en gruppe af 9 Intercessors med en Sergeant eller 2 separate 5-manders squads, hver med en Sergeant. De kan opgraderes til at repræsentere Blood Angels med de 2 medfølgende 21-komponent opgraderingsrammer. Dette er et udvalg af 18 skulderpuder, 6 hoveder, 4 arme med våben (en Mk X boltpistol og et kædeord), 12 relikvier og 2 vippeplader, der er specielt designet til at tilføje ikonografi til Blood Angels til Primaris Space Marines.

 
Dette er et 308-komponent plastikpakke (inklusive opgraderinger) og leveres med 10 Citadel 32mm Round baser og et Blood Angels Primaris Infantry Transfer Sheet.
342,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: