Trail of Cthulhu

Model/varenr.: PELGT01

Mythos undersøgelse og rædsel i 1930'erne
Du er nødt til at holde dørene til Den Anden Side fra at åbne - uanset omkostningerne liv eller fornuft. Du skal finde ledetråde fra bøger bundet i menneskelig hud, fra parterede lig dækket af gifte og fra inskriptioner udskåret på vægge bygget før menneskeheden udviklede sig. Du er nødt til at finde svarene, for at stoppe truslen mod menneskeheden. Men tør du følge… the Trail of Cthulhu?

Trail of Cthulhu er et prisbelønnet efterforsknings horror RPG, drevet af GUMSHOE-systemet og produceret på licens fra Chaosium. Anerkendt ekspert i lovecraft Kenneth Hite fordyber sin encyklopediske viden om levende historiske detaljer til hans mestring af HP Lovecrafts klassiske horrorfortællinger for at bringe deres kosmiske ondskab frem i 1930'erne - en tid, hvor the Great Old Ones snigende galskab blander sig med den fejende grusomhed af global totalitarisme.

Trail of Cthulhu er designet til efterforskning: udfordringen er at fortolke spor, ikke at finde dem. Spillet tilbyder også:

To spillemetoder: Pulp (til den "desperate handling"-følelse af Robert E. Howard eller Indiana Jones) og purist (fuld af filosofisk rædsel og kosmisk frygt)
En ny version af Lovecrafts væsener og kulter, der gør selv de mest kendte Mythos-elementer overraskende og skræmmende ved spillebordet
Innovative regler for sundhed og stabilitet
Drives-mekanikker, der adresserer det gamle RPG-spørgsmål, "Hvorfor glemmer vi ikke bare, at vi så noget, og gå hjem, hvor det er sikkert?"
GM råd om, hvordan man kører et horroreventyr
Detaljerede bemærkninger om design af et betagende, sammenhængende efterforskningseventyr ved hjælp af GUMSHOE-systemets ledetråd.

359,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,17
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: