Conan: Book of Skelos

Model/varenr.: MUH050389

Velkommen til en verden af ​​troldom.

"Læs, hvis du tør, hvad Skelos skrev, med døde hænder fumlende ved hans silkejakke; og følg skibene gennem den vindblæste vifte - følg skibene, der ikke kommer tilbage. ''

The Book of Skelos dykker ned i de dybeste mysterier i den hyboriske tidsalder, der udvider dramatiske regler for troldom og alle ting, som er magiske for både gamemaster og spillerkarakterer. Inkluderet på disse sider er regler og retningslinjer for håndtering af spiller karakter og ikke-spiller karakter trollkunstnere, brugen af ​​trolldom i kampagner, en række magiske ting, skabninger af den ydre mørke og nye færdigheder og teknikker til at styrke enhver trollkarlens repertoire.

Så påfør dine velsignelser og charme, træd ind i din beskyttelsesring, og læs disse forbandede sider!

Skelos Bog indeholder:

- Nye sorcerøse arketyper - den industrielle alkymiker, snedig Charlatan, oplyst Sage, hengiven Sorcerer og den primitive Witch Doctor - for spillerkarakter at blive med nye sorcerøse baggrunde, uddannelser og natur.

- Nye færdigheder og teknikker som necromancy, mesmerisme, mummery, herbalisme, menneskelig offer og astrologi, for at udstyre dine trollkunstspillere og fjender med en bred vifte af teknikker og taktik.

- Nye staver og alkymiske fortryllelser, fra Artifice of Yag til Visions of Exalted Wisdom.

- Artefakter som Ahriman's hjerte og Sætets Sandsæt, herunder en række mærkelige anordninger, gamle teknologier og underlige videnskabelige oddities fra en glemt æra.

- Nye former for ophøjede trollkunst, som ritualer og store arbejde, som f.eks. Rend jordens knogler og åbner porten mellem, for at bringe terror til verden!

- Regler for at skabe liv, gyde nye rædsler og ændre eksisterende monstre med helt nye troldkvaliteter.

- Ekspansive regler for at skabe og fremme sorcerøse kabaler, pitting dem mod hinanden, og at bruge dem til at forfølge mål både diaboliske og dødelige.

- En historie med trolldom, der spænder fra tidernes tid gennem kataklysm, ind i hyboriantiden. Spænding til fortællinger om præhumanske civilisationer og deres største hemmeligheder!

- Udviklet med førende Conan lærde, er dette den mørkeste magi af den hyboriske tidsalder, som endelig blev afsløret, da Howard skabte det!

Denne bog kræver Robert. E. Howard's Conan: Eventyr i en alder, der ikke er forbløffet over at bruge

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,68
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: