Korghos Khul & Bloodsecrator

Model/varenr.: GW83-42

Korghos Khul beordrer ikke kun en hær, men en legion af blodtørstige mordere. samlet under hans banner, har Goretide slagtet forskelligt - hjulpet i intet mindre omfang ved tilstedeværelsen af ​​Bloodsecrators , som trækker deres mesters ikon til hvert hjørne af Mortal Realms, der for at rive virkelighedens ​​stof op og tillade den røde hot vrede fra Khorne selv at sende blodgudens tilhængere til kampens vrede.

 
Dette plastikpakke med flere dele indeholder de nødvendige komponenter til at samle Korghos Khul, frygtelig Chaos Lord of the Bloodbound og en Bloodsecrator, ikonbærer og konduktor af Khorne's raseri. Korghos Khul ledsages af hans trofaste, men skræmmende Flesh Hound of Khorne, der strækker sig ved enden af ​​et par kæder; Han selv er en imponerende detaljeret miniature, bedecked i brutal rustning med symboler og tegn på Khorne overalt. Han bruger en Axe af Khorne.

 
Bloodsecrator-modellen domineres af det enorme ikon, han bærer sammen med sin firbladede Ensorcelled Axe - hans rustning er også dækket af Khornate-symboler, men han ser ud til at have mere smag for kranier, idet han er dækket som han er i den herlige bounty of Khorne; Mindst 10 kranier pryder ham, hans udsatte hoved indeholder et væld af detaljer - se tæt på, og du vil se, at hans hestehale ikke er helt, hvad det ser ud til. Modellen kan bruges som enhver krigsherre af Khorne - han er det ultimative eksempel på en blodtørstig Khornate-discipel.

 
De 2 miniaturer leveres som 18 komponenter, og leveres med 1 Citadel 60mm Rund Base og en Citadel 32mm Round Base.

225,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: