Endless Spells: Beasts of Chaos

Model/varenr.: GW81-02

Den katastrofiske Shyish har oversvømmet de Mortal Realms med besværgelser. 

 
Denne flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 3 Endless Spells, der kan bruges af Beasts of Chaos-guider i Warhammer Age of Sigmar. Når de bruges med Malign Sorcery reglerne, kan disse være utroligt kraftfulde værktøjer i dit magiske arsenal. Inkluderet:
 
- En Wildfire Taurus: En gigantisk flammende tyr som stamper gennem fjender uden at bryde hastighed, sætter kød i brand og knuser dem, der ikke sluges af flammerne;
- En Doomblast Dirgehorn: dyr knogler trukket ud af jorden og smeltet i form af et gigantisk horn, der sprænger en dolorøs sørge melodi i stand til at flå i sindene hos alle inden for hørevidde;
- En Ravening Direflock: Dette er en flok på 6 spektrale krager, der cirkler om slagmarken og plager dem, der forsøger at flygte blodbadet med uendelige, skræmmende kæber.
 
Dette kit leveres som 25 komponenter leveret på brunfarvet plast, og indeholder 4 Citadel 40mm runde baser og en Citadel 70mm Oval base. Warscrolls findes i Battletome: Beasts of Chaos.
194,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: