Beast Of Chaos Herdstone

Model/varenr.: GW81-03

Uanset hvor Beast Of Chaos bevæger sig, opfører de enorme megalitter kaldet Herdstones. Skabt af warpinfesteret stof i det rige, hvori de står, markerer Herdstones et beastherds territorium og tjener som omdrejningspunkt for deres anarkiske festorgier. En fusion af natur og kaos, spreder de en ondskabet indflydelse, smuldrede civilisationens monumenter til støv og inspirerer Beast Of Chaos til at kæmpe med øget, fuldstændig kraft.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de nødvendige komponenter til at samle en Herdstone. Dette sceneri stykke fungerer som en ritual megalith, indtrængende nærliggende Beast Of Chaos med ekstra raseri. Det er afbildet som en høj klippe med dyreansigter og runer hugget ind i siderne, kranier og knogler snurret rundt med reb og en enorm gravhovedskalle dominerende toppen af ​​strukturen med store horn lavet af skovhugget træ, der afsluttede hele Herdstone af. Ved dens base er en bunke af kranier, der er blevet antændt; strøet omkring dem er en række blandede våben, rustning, nipsting og endnu flere kranier, præmierne af Chaos forfærdelige udflugter. 2 kæder binder Herdsten til jorden foran, med træstænger på bagsiden, der giver stabilitet.
 
Regler for at bruge dette sceneri stykke som en del af din Beast Of Chaos hær er inkluderet som en krigsrulle i boksen og findes også i Battletome: Beast Of Chaos.

 

174,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: