Militarum Tempestus Scions

Model/varenr.: GW47-15

Tempestus Scions er blandt de fineste menneskelige krigere i galaksen. De er fanatisk dedikeret til at følge deres ordrer - også selvom det kan resultere i deres egen død - og ofte fuldførerer de missioner der er så farlige, at de ville blive anset for selvmord for en regulær garder.

Denne boks indeholder alt hvad du behøver at gøre en 5 mand Militarum Tempestus Scions trop bevæbnet med hot -shot lasguns. Du har mulighed for at bruge en kombination af 17 hoveder ( 8 med åndedrætsværn og 9 med baretter ) og ammo poser, knive, granater og kantiner til fuldt ud at tilpasse dine miniaturer.

Hvis du vælger at bygge et hold af Tempestus Scions har du mulighed for at opgradere 1 model til at være en Tempestor. En Tempestor har en fantastisk vifte af våben muligheder. Den højre hånd kan udstyres med en powerfist, chainsword eller kraftsværd , og du kan vælge at opgradere til venstre afleveret laspistol til en bolt pistol eller et plasma pistol .

Du har mulighed for at erstatte de hot- shot lasguns med et udvalg af fem særlige supplerende våben: en plasma pistol, meltagun , granatkaster Flamer eller hot- shot volley pistol . Dette sæt indeholder også en vox - caster rygsæk , som tillader en af ​​dine Tempestus Scions at opfylde rollen som Vox - støbt operatør .

Dette sæt kan også samles som et Tempestus Scions Command Squad . Det leveres umalet og skal samles

245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,154 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: