Gaunt's Ghosts

Model/varenr.: GW47-30

Tanith First and Only, der ledes af den ukuelige Colonel-Comissar Ibram Gaunt, er et rekognosceringsregiment uden sidestykke i Astra Militarum. Soldaterne, der er blevet kendt som Gaunt's Ghosts, har fået deres navn, fordi de er de eneste overlevende fra deres hjemverden, og de er ekspert spejdere, der er kendetegnet ved deres karakteristiske camouflagekapper, som gør det muligt for dem at udføre utrolige stealth-præstationer, der er deres navn værdigt.

Med seks af de mest kendte figurer fra de første bøger i Gaunt's Ghosts-serien er denne gruppe af specialister lige så dygtige som enhver anden eliteenhed blandt menneskehedens styrker. Hvert medlem bidrager med en unik evne, og alle bliver næsten usynlige, når de træder ind i selv det letteste terræn. Deres evne til at snige er så god, at deres fjender har svært ved at spotte Ghosts fra alle mulige afstande.

Colonel-Comissar Ibram Gaunt er bevæbnet med en boltpistol og et chainsword, Hlaine Larkin sigter med sin long-las, "Try Again" Bragg bærer en autokanon, mens Corbec, Rawne og Mkoll bruger lascarbines. Hver model er også udstyret med fragmentgranater og bærer Tanith First and Only's klassiske lange sølvkniv og camouflagekappe.

Sættet består af 35 plastkomponenter, hvormed du kan samle en Colonel-Comissar Ibram Gaunt, en Colonel Colm Corbec, en Major Elim Rawne, en mester snigskytte Hlaine Larkin, en "Try Again" Bragg og en Sergeant Scout Oan Mkoll. Dette sæt leveres med 6x Citadel 28.5mm Round Bases.

389,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,108
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: