Return to the Circle Undone

Model/varenr.: FAHC61

Seancen er endnu ikke afsluttet. Mørke intriger omslutter igen Silver Twilight Lodge, og mens kortene spinder en ny historie, opdager du, at du er nøglen til at løse dens hemmeligheder. Det er på tide at genåbne dette kapitel af rædsler og lægge din skæbne i hænderne på skæbnen endnu en gang.

Denne opgraderingsudvidelse er fyldt med nye scenariekort og sæt af encounters, som du kan tilføje til hvert scenarie i The Circle Undone og forbedre dine efterforskninger med nye farer og nye mål. Nye spillerkort, herunder nogle opgraderede versioner af kort fra The Circle Undone, giver dig nye værktøjer og muligheder for at opgradere dine dæk, og med et komplet sortiment af kortinddelere vil du nemt kunne sortere og opbevare hele din kampagne. Oven i det kommer denne udvidelse med et helt nyt sæt på 22 tarotkort, som kan bruges til at forbedre enhver Arkham Horror: The Card Game-kampagne eller scenarie!

Dette er ikke et selvstændigt produkt. Et eksemplar af Arkham Horror: The Card Game Core Set og The Circle Undone Deluxe Expansion er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 1 pakker Orange - Tarot-sized Sleeves, 73 x 122 mm

219,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,64 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: