Warhammer 40,000: Apocalypse (2013)

Model/varenr.: GW40-03-60O
Warhammer 40,000: Apocalypse

Apocalypse er en ny måde at spille spil i Warhammer 40.000. Så du kan stille med så mange miniaturer som du vil, i enhver kombination. Der er virkelig ingen grænser for hvad du kan gøre

Inde i denne 296-siders fuld farve hardback bog vil du finde:

Kæmper en APOCALYPSE BATTLE: Reglerne for oprettelse og spille spil i Apocalypse, nye apokalypse missioner og strategiske aktiver, nye regler som Divine Intervention og Sønner Primarch, verden slutter Unaturlig katastrofer og rådgivning om, hvordan at området alle dine miniaturer i én gigantisk samling.

Apocalypse DOMMERKOLLEGIERNE: Nærmere oplysninger om mere end 100 ødelæggende formationer, der er udstyret med den mest magtfulde militære aktiver den 41. årtusinde. Med 11 forskellige klasser af dannelse, kan du tage dit valg fra C'tan-drevne Tesseract Vault til en hel Battle Company of Space Marines! For ekstra bekvemmelighed er disse formationer købes som 1-klik formationer.

MINIATURES Showcase: Overdådig fotografier af super-tunge køretøjer, gigantiske hære og heroiske kommandører til at inspirere din egen samling.

War Zone: ARMAGEDDON: Detaljer én af de mest monumentale kampagner af 41. Millennium, med unikke særregler, formationer og missioner.

Krydret hele bogen er et væld af supplerende baggrundsoplysninger til yderligere inspirere dig.

Du skal bruge en kopi af Warhammer 40,000 regelsæt og de relevante codexes for at bruge indholdet af denne bog.

405,00 DKK
Lager: 6 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: