Wall of Martyrs - Aquila Strongpoint

Model/varenr.: GW64-59
Wall of Martyrs - Aquila Strongpoint

Prale den slags våben normalt ses på en Titan, den Aquilla strongpoint er en kolossal bunker, der kan fordampe flyers, ødelægge super-heavies og udslette infanteri.

Dette er den største kanon, vi nogensinde har lavet (indtil videre ...). Og det sidder på den største bunker, vi nogensinde har lavet også. Gargantuan makro kanon kan fjernes for at afsløre vortex missil array. Der er syv vortex missiler huses i midten af ​​Aquila strongpoint, det er nok til at fyre én pr tur i et spil Apocalypse. Denne boxed sæt er designet til at være forenelig med resten af ​​Wall of Martyrs landskab rækkevidde, så du kan skabe et netværk af forsvarslinjer, bunkers, skanser, våben batterier og defensive standpladser.

Regler for at bruge denne natur brik i spil Warhammer 40,000 er inkluderet i kassen. Hvis du ønsker at bruge denne i spil Apocalypse vil du finde reglerne i Apocalypse regelsæt.

Denne plastik kit indeholder 56 dele og kommer leveres umalede og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastik Lim og Citadel Paints.

Bemærk venligst, at de miniaturer i fotografierne vist for størrelse sammenligning alene. Det vil sige, hvis du kan få øje på dem. De er temmelig meget væksthæmmede af Aquila strongpoint.

1.495,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,242
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: