Android: Netrunner - Station One

Model/varenr.: FFG-ADN44

Station One er den anden datapakke i den røde sandcyklus til Android: Netrunner, og den fortsætter cyklusens udforskning af spændingerne mellem Corps, Runners og Clan medlemmer af Mars.

Med sine sytti kort (tre eksemplarer hver af tyve forskellige kort), fører Station One os til det primære knudepunkt til Bradbury Railway Co.s maglevinduktracks, et websted, der er afgørende for fordelingen af ​​mad, brændstof og råmaterialer på tværs af Mars ressource-sultne byer og knudepunkter. Martianskolonisterne spredt over planetens overflade stole på sine forsyninger for deres overlevelse. Megacorps terraforming planeten - og øger deres kontrol over det - se stationen som et vigtigt knudepunkt for deres finansielle investeringer. Og de opportunistiske løbere af Android: Netrunner? De ser Station One som et fristende mål, hvorigennem alle Mars 'hemmeligheder skal passere.

Du finder nye aktiver, ressourcer, programmer og barrierer. Du vil finde Clan Aeneas udøver sin indflydelse. Og du vil finde en dristig ny Criminal runner-identitet - en villig til at "face check" is, hvis det vil hjælpe ham med at vinde.

"Dette er ikke et stand-alone deck. En Android: Netrunner Card Game-kerne sæt er nødvendig for at spille."

139,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: