Ortus Regni

Model/varenr.: OR1000

Ortus Regni er et nyt kortspil inspireret af den sene angelsaxiske periode med engelsk historie. En tid med krigende Earls, der hævder, hvilke lande de kunne ... etablere fiefs, dyrke magtfulde vassaler, kæmpe og engagere sig i endeløse politiske kampe - alle sammen mens vikingerne vandrede ikke kun havet, men landet. Det er virkelig en mørk alder. Eller er det? Varig i 600 år, indtil den norske erobring af 1066, besluttede denne æra for fremtiden for et stort rige, der ville blive England.

Design af din Earl Deck inden spil begynder er et af nøglefunktionerne i spillet. Ortus Regni er et dækdesign spil, snarere end et dækbygningsspil - det vil sige, du har helt kontrol over dæk, som du vil begynde at spille med i et spil Ortus Regni. Der findes adskillige canoniske Ortus Regni dækdesignkoncepter - som f.eks. Et Lord deck, et Army (Land) dæk, et Politik-dæk eller et Emissary (Monk) dæk og meget mere - men sådanne begreber er kun starten på dine designmuligheder. The Earl Deck du sammensætter kan være en subtil hybrid af flere koncepter, eller noget helt andet og usædvanligt.

Dine modstandere i Ortus Regni vil have adgang til den nøjagtige samme kortpakke, du gør, når de designer deres egne Earl Decks til spil. Så det kommer alt sammen til dine valg og dine strategier! Der er også taktisk plads under et spil til zig og zag, selvom du finder dig selv imod et Earl Deck-design, som du ikke havde forventet. Du kan muligvis trække en uventet gevinst alligevel, hvis du spiller dit dæk godt.

499,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: