King's Struggle

Model/varenr.: WZK73657

Velkommen til Kings 'Struggle, et forhandlingsfokuseret kortspil med elementer i trick-taking og set collection. Spillet er mekanisk simpelt, hvor hver spiller spiller kun ét kort pr. Runde, og hvert spil varer kun syv runder. I løbet af disse syv runder vælger spillerne at vinde kort og tjener guld på forskellige måder, hvilket vil score de sejrspoint, der kræves for at vinde.

Selvom dette lyder simpelt, hvad der gør Kings 'Struggle specielle, er de unikke kort evner, der er udformet til at drive forhandling. Evnen til et kort du har spillet kan aktiveres på din tur, eller ej. Det er op til dig. Bare husk, din handling eller mangel er til salg! Analyse af, hvem der har mest at vinde eller mest at miste fra din nuværende evne og udnytte den til din maksimale fordel, er navnet på spillet.

Du skal lære at spille spillerne, mere end du lærer at spille spillet.

Mens nogen kan lære at spille Kings 'Struggle i løbet af få minutter, vil spillere, der finder succes, ikke være dem, der laver den bedste lineære kortspilstrategi, eller dem der nyder held og lykke, men dem der har mestret forhandlingens kunst.

Hvis du elsker forhandlinger eller ønsker at udvikle dine forhandlingsfærdigheder, er Kings 'Struggle et must-play spil.

Komponenter: *

66 kort
Masser af Tokens
regelsæt
* Endelige komponenter kan ændres.

149,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: