Haven

Model/varenr.: 019RVM

Den mystiske skov har været hjemme og tilflugtssted for dyr, ånder og glemte guder i tusindvis af år. Mens Haven Guardian slummer, er en nærliggende menneskelig landsby vokset til en by, der er sulten til at kontrollere skovenes magter. Kan skovdyrene opdage nok stærk lære at forsvare deres gamle hjem fra den undertrykkende by - eller vil byen bruge denne lære til at drive deres maskiner og slå skoven mod sig selv?

Kampen om Haven begynder!

I Haven kæmper du og din modstander for kontrol over en mystisk skov. Haven Guardian, skovens ånd, sover dybt og kan ikke længere beskytte sit rige. En af jer styrer byen i et forsøg på at mestre den sårbare skov ved hjælp af "stone lore" og maskiner. Den anden spiller som skoven og dens skabninger, der forsvarer deres hjem ved hjælp af "leaf lore" og skovbrænder.

For at opnå den kraft, der er nødvendig for at modsætte sig din fjende, skal du sende søgere til at konkurrere om loren styret af elementaler, gamle væsener, som giver skændingen til dem, der søger det. Søgerne deltager også i kamp for styring af helligdomme på tavlen og scorer dig bonuspoint, hvis du besætter et flertal af helligdomme omkring skovområder. Når en type lore er udarmet, eller en elementær har forladt bordet, vågner Haven Guardian, og spilleren med den højere score mesterer skoven - eller forsvarer den fra skade - og vinder spillet.

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,793
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: