Dominion: Prosperity

Model/varenr.: RIO422

Ah, penge. Der er intet som lyden af ​​mønter, der klirrer i dine hænder. Det er specielt bedre end lyden af ​​mønter, der klirrer i en andens hænder, eller lyden af ​​mønter, der bare sidder der i en bunke, som ingen helt kan nå uden at rejse sig op.

Men at komme op, det er bag dig nu.

Livet har været godt mod dig. For bare ti år siden dyrkede du dine egne marker i en simpel stråhat. I dag strækker dit kongerige sig fra hav til hav, og din stråhat er den største, verden nogensinde har kendt. Du har også verdens mindste hund og en statue af dig selv lavet af baklava. Selvfølgelig kan penge ikke købe lykke, men de kan købe misundelse, vrede og også denne her slags tomme følelse. Du har stadig problemer - besværlige naboer, der skal erobres. Men denne gang erobrer du dem med stil.

Dette er den fjerde tilføjelse til Dominion-spillet. Det tilføjer 25 nye kongerige til Dominion plus 2 nye Basic-kort, der lader spillerne fortsætte med at bygge sig videre end Gold og Province. Det centrale tema er rigdom; der er Treasures med evner, kort  interagerer med treasures, og magtfulde dyre kort.

279,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,253
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: