DC Comics Deck Building Game: Rivals Green Lantern/Sinestro

Model/varenr.: CZE27596

Dette spil sætter for at genskabe den uendelige konflikt mellem Hal Jordan og Sinestro. De 98 kort i sættet omfatter nye helte, skurke, udstyr, steder, konstruktioner og funktioner to forskellige tilgange til at spille. Sinestro-siden er bygget omkring angreb og tvinger sin modstander til at tage dårlige kort, mens Green Lantern-siden foretrækker at trække ekstra kort og et stærkt forsvar.

Spillere tager rollen til Green Lantern og Sinestro. Hvert overdimensioneret karakterkort har en pris på 9, 12 eller 15 og har en unik evne. Da de bliver besejret, vokser tegnene i vanskeligheder for at tage ned, og deres evner forbedres også. Spillere starter på et lige fodspil med identiske kortspil. De bruger derefter kortene i deres hænder og specielle evner til at købe større og bedre kort. Efterhånden som spillet skrider frem, bliver hver spillerens dæk unik, styrket af hans eller hendes beslutninger. Spillere angriber og forsvarer, indtil Green Lantern eller Sinestro står øverst over hans ikoniske rival!

DC Deck-Building Game: Rivaler - Green Lantern vs Sinestro er fuldt kompatibel med den tidligere Rivals - Batman vs The Joker og Confrontations sæt. Det er også kompatibelt med alle andre Cerberus Engine spil.

179,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: