Counterfeiters

Model/varenr.: CF871

I Counterfeiters tager spillerne titelrollen ud, skriver falske regninger og udveksler dem til den rigtige ting. Godfaren kan hjælpe dem med at undgå politiet, men hans beskyttelse kommer til en pris. Spillet slutter, når politiet gennemfører deres undersøgelser i forfalskningsindustrien, og spilleren med de mest reelle (dvs. ikke-forfalskede) penge vinder!

Spillet er beliggende i Miami, Florida og lader spillere konkurrere om at være den bedste forfalder. Spillere antager rollen som antropomorfe figurer, og mens de bliver beskyttet af pigen, forsøger de ikke at betale ham for meget for den tilbudte beskyttelse. I mellemtiden undersøger politiet forfalskningsindustrien, hvorved der laves lavere kvalitet forfalskede penge ubrugeligt.

Spillere har hver især tre dyrebænder og placerer dem i sin rækkefølge og udfører straks den tilknyttede handling. Spillere kan købe komponentkort på det sorte marked og forbedre deres muligheder for både udskrivning af falske penge og forarbejdning af det. Selvfølgelig vil spillerne udveksle deres falske penge for rigtige penge og forsøge at holde det væk fra gudfar ved at sætte det væk i en offshore-konto ...

199,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,541
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: