Minecraft - Build a Level Mug

Model/varenr.: PP6730MCF

Ønsker du, at du kunne spille Minecraft på kontoret, kan du nu gøre det næstbedste ved at bygge din egen bane på ydersiden af dette Minecraft-krus på 325 ml (11floz), som leveres med 4x ark Minecraft-klistermærker. De medfølgende klistermærker er af klodser og figurer fra dette klassiske spil, og hvad mere er, klistermærkerne kan omplaceres igen og igen, så du kan spille i timevis og bygge en anden bane hver gang.

Dette krus til at bygge din egen bane, der leveres i en gaveæske i farver, er den ideelle gave til Minecraft-fans i alle aldre. Dette krus er officielt licenseret og 100 % keramik og vil helt sikkert få et smil frem på ethvert Minecrafters ansigt.

Det er også et fantastisk stykke souvenir for alle, der samler på Minecraft-merchandise. Minecraft er et sandkasse-videospil, der udkom første gang i 2011, og er det bedst sælgende videospil nogensinde med et salg på over 180 millioner eksemplarer på alle platforme til dato. Spillerne udforsker en bevidst blokeret, pixeleret 3D-verden for at finde og udvinde råmaterialer, fremstille værktøj, bygge strukturer eller jordværker. Afhængigt af spiltilstanden kan spillerne kæmpe mod computerstyrede monstre og enten samarbejde med eller konkurrere mod andre spillere i samme verden.

Tåler opvaskemaskine og mikroovn, dog uden klistermærker.

 

I alderen: 6+

99,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,355
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: