Triumvirate of the Imperium

Model/varenr.: GWGS-01

En virkelig inspirerende tilstedeværelse, Triumvirat af Imperium styrker deres allierede, selvom de ubesværet udsletter fjender af Imperium, der står i vejen. Bølger af telepatisk magt fra Inquisitor Greyfax støtter nerverne og styrker formålet med krigere omkring hende, ligesom Archmagos cawl's forbedrede data-shunts hjælper krigsmaskiner af Imperium mens de sløver fjendens. I spidsen for den triumvirat kæmper Saint Celestine og hendes Germinae Superia, ved nedkalde vrede fra kejseren gennem ringene krigssalmer.

 
Denne multi-del plast kit indeholder de dele, der er nødvendige for at samle fem miniaturer, som repræsenterer Triumvirat af Imperium formationen fra The Gathering Storm: Fall of Cadia.

 
Inkluderet:

Inquisitor Greyfax - klædt i udsmykkede Power rustning, hun er et tal omkranset i skygge og frygt, bevæbnet med master-udformet Power sværd og condemnor boltgun. Hun bærer psyk-out granater og bærer Psyocculum - Eye of kejseren.

Belisarius cawl - en massiv Adeptus Mechanicus Archmagos, er han bevæbnet med en master-udformet magt økse, bue svøbe og refraktor felt, samt byder på en mechadendrite hive og scryerskull.

Celestine, Living Saint - iført Armour St. Katherine, er hun bevæbnet med Ardent Blade og en bolt pistol. Hun er ledsaget af to loyale Geminae Superia, Sisters Genevieve og Eleanor bevæbnet med bolt pistoler og magt sværd og klar til at nedlægge deres liv for at beskytte den velsignede helgen.

450,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: