Imperial Navy Thunderbolt Fighters

Model/varenr.: GW500-12

Thunderbolt er den typiske fighter for the Imperial Navys interne atmosfæreflåder, en robust og alsidig kampmaskine, velegnet til luftdueller i alle slags fjendtlige miljøer.

Hvis luftherredømme er dit mål, er Imperial Navy's Thunderbolt Fighters svaret. Disse alsidige maskiner er udstyret med to lascannons til one-shot kills samt quad-autokanoner - eller i tilfældet med Fury-pattern Thunderbolt Fighters, avenger bolt-kanoner - til makulering af fjendtlige fly med skudsalvoer.

 

Sættet inkluderer:

  • 4x multipart plast Imperial Navy Thunderbolt Fighter miniaturer (Enhver af disse miniatyrer kan i stedet samles som Thunderbolt Fury Fighters udstyret med avenger bolt kanoner i stedet for quad autocannons. Sættet inkluderer også et udvalg af hellstrike missiler, skystrike missiler og vingebomber til at opgradere din miniaturer med.)
  • 4x Aeronautica Imperialis-baser (hver base betegner modellens for-, bag- og sidebuer samt hastigheds- og højdehjul. Hver base har også et klart stativ til at forbinde flyet til basen.)
  • 1x Thunderbolt transfer ark

Du har brug for en kopi af Aeronautica lmperialis: Wings of Vengeance-bokset spil eller Rynn's World Air War Campaign Book for at bruge disse miniaturer.

245,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,166
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: