Warmaster Iconoclast Heavy Battle Titan

Model/varenr.: GW400-45

Iconoclast er en gudemaskine, der er designet til et enkelt formål - udslettelse. Selv dens reaktorer er blevet modificeret til at kunne angribe fjenden på tæt hold. De få, der kender til Iconoclasts eksistens, frygter dens ankomst på slagmarken, for en sådan gudemaskines march gør tilsyneladende uigennemtrængeligt panser til ikke meget mere end en hindring. Hvor den træder, falder civilisationer, og intet andet end murbrokker efterlades for at markere deres bortgang.

Hvis du foretrækker aggressiv krigsførelse, er Iconoclast det nærkampsfokuserede modstykke til den typiske Warmaster. Hvis du bytter Plasma Destructors ud med et Desolator Chainsword og en Krius Siege Drill eller Krius Grav Imploder, er der næsten intet, som en Iconoclast ikke kan smadre, når den får fat i en fjende. En Cruciator Gatling Array sidder over hovedet og producerer en sand mur af hård ild, der kan fjerne skjolde og flænse mindre mål. Hardpoints på skuldrene kan hver især rumme en række sekundære våben, så du kan skræddersy din Titan til din spillestil. Du kan tilføje et bredt og varieret udvalg af mindre (relativt set) supplerende våben for at tilpasse din gude-maskines udseende endnu mere.

Iconoclast Heavy Battle Titan er det omdrejningspunkt, som hele din offensive strategi er samlet om. Da den er i stand til at modtage forbløffende mængder af ildkraft, skal dine modstandere vælge mellem at koncentrere alle deres skud for at nedlægge den, før den rammer deres linjer, eller ignorere den, til stor fare for dem selv. Begge muligheder er dårlige for dem og gode for dig.

Dette 305-stykker plastiksæt bygger en Iconoclast Heavy Battle Titan. Det indeholder et desolator chainsword, en Krius siege drill, der også kan samles som en Krius grav imploder, en cruciator-gatling-array monteret på carapace og et valg af apocalypse-missilarray, plasmablastgun, turbolaser-destructor, inferno gun, meltakanon og Vulcan-megabolter til de to skulderhardpoints.

Kassen indeholder tre sæt skulderplader, som du kan erklære din loyalitet med, plus fem muligheder for ansigtsplader, masser af ekstra våben til at strø rundt om de forskellige emplacements og masser af tunge skuldermonterede våben at vælge imellem. Modellen indeholder en 120 mm x 92 mm oval base.

I æsken er der også en kommando-terminal i pap til Warmaster Heavy Battle Titan, et sæt på 18 kort med de forskellige våben og supplerende systemindstillinger, som Titan har adgang til, og et transferark med 100 sort/hvide designs, der dækker en række loyale og forræderiske Titan-legioner.

Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

929,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: