Warmaster Heavy Battle Titan (med Plasma Destructors)

Model/varenr.: GW400-41

Disse Titans er manifestationen af the ​​Omnissiahs vrede. Engang var disse krigsmaskiner skjult, langt fra nysgerrige øjne, men de blev sluppet løs i løbet af de katastrofale begivenheder i Horus Heresy. Skønt de er få i antal, er den tordnende skridt fra en Warmaster et klart tegn på forestående undergang, for lidt kan stå imod deres vrede.

Tilføj ægte styrke til din Adeptus Titanicus-kampgruppe med den største Titan ind til videre - the Warmaster. Bevæbnet med et par ødelæggende Plasma Destructors i Suzerain-klasse, vil denne behemoth, der sætter selv Warlords i sin skygge, tage dine spil til det næste niveau. Ud over de massive armemonterede plasmakanoner kan den prale af en revelator missil kaster på karapacen sammen med et valg af to skuldermonterede våben, så du kan tilpasse din Warmaster, så den passer til din spillestil.

Udover at have nok ildkraft til at jævne en by, er Warmaster hård som sten og kan prale af et udvalg af hjælpesystemer, der lader den udføre en række forskellige roller på slagmarken. Enhver princeps, loyalist eller forræder, kan inkludere disse skræmmende gudemaskiner i deres hær - hvor de er sikre på at hjælpe dig med at gribe sejren!

Dette 291-stykke plastsæt bygger en Warmaster Heavy Battle Titan. Den inkluderer to armmonterede Suzerain-klasse Plasma Destructors, en carapace-monteret revelator missile launcher og et valg af Apocalypse missil array, plasma blastgun, turbo laser destruktor, inferno pistol, melta kanon og Vulcan mega-bolter til de to skulder hardpoints.

Sættet indeholder tre forskellige sæt skulderplader, to topplader, to hoveder og tre frontplader. Yderligere forsvarsvåben på Titans karapace og ben kommer med en række muligheder, du kan vælge imellem. Modellen inkluderer en 120 mm x 92 mm oval base.

I kassen er også pap kommandoterminal til Warmaster Heavy Battle Titan, et sæt på 17 kort med de forskellige våben- og hjælpesystemindstillinger, der er tilgængelige for Titanen, og et transfersheet med 100 sort / hvide designs, der dækker en række loyale og traitor Titan Legions.

929,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,619 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: