Reaver Battle Titan (med Melta Cannon og Chainfist)

Model/varenr.: GW400-23

Reaver Titan er en gigantisk krigsmaskine og en af ​​de mest almindelige og destruktive klasser af Battle Titans. Bevæbnet med destruktive våben og er i stand til at knuse fjender i snesevis under sine skridt - Fjenden har et valg: flyg eller dør. Reavers er hjertet i Titan Legions, der holder linjen eller leder angrebet, som deres Princeps kræver.

Reaver Titan danner rygsøjlen i de fleste Titan Legions, og er et nøglekomponent i mange Adeptus Titanicus formationer. Reaver Titans er hurtigere end Warlord titans og mere holdbare end de mindre Warhounds, med en lang række ødelæggende våben, den perfekte tilføjelse til enhver slaggruppe.

Dette flerparts plastik indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Reaver Battle Titan til brug i Adeptus Titanicus-spil.

Det leveres bevæbnet med flere våbenindstillinger - en meltakanon og en vulkankanon er tilgængelige sammen med en chainfist. Over ryggen - hvoraf 2 er inkluderet, 1 blank - befinder sig en turbo-laser-destruktor, hvor begge sider er shoulderpads (3 sæt er inkluderet - 1 sæt loyalist, 1 sæt forræder og 1 sæt tom). Yderligere modelleringsmuligheder inkluderer knæbeskytterne - 2 af disse er blanke, hvor 1 viser symbolet på Opus Titanicus.

Dette sæt leveres med en Citadel 105x70mm oval base sammen med en transfersheet - dette har heraldik til følgende legioner: Gryphonicus, Fureans, Astorium, Atarus og Mortis.

343,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,195 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: