Questoris Knights

Model/varenr.: GW400-29

Knights er de behændige krigsmaskiner fra de adelige knights slægter, der hver især er styret af en enkelt dygtig scion. Når Titan Legions samler sig til krig, opfordrer de deres allierede ridderlige huse til at hjælpe dem, Questoris Support Banners, der fungerer som spejdere og udøvere for de større maskiner. Spækket med skræmmende våben og beskyttet af skinnende skjold, er imperiale riddere blandt de mest skræmmende militære aktiver i galaksen.

Dette multipart plastsæt indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle tre Questoris Knights til brug i Adeptus Titanicus-spil. Hver af disse maskiner kan være bevæbnet med en række destruktive våben, fra reaper chainwords og thunderstrike gauntlets til nærkamp, ​​til termiske kanoner, hurtigt skydende slagskanoner, avenger gatlings kanoner, rocket pods og valg af heavy stubbers og meltaguns. Hver af disse muligheder giver dig mulighed for at bruge dine riddere forskelligt i kamp, ​​fjerne skjolde fra fjendens titaner, jage fjendtlige riddere eller endda bevæge sig ind på mægtige gudemaskiner og levere et coup de grace i brutal nærkamp.

 

Dette sæt leveres med nok komponenter til at bygge tre Questoris-riddere bevæbnet med en lang række våben sammen med alternative hoveder. Komponenterne inkluderer:

– 1x rapid fire battlecannon with heavy stubber
– 1x thermal cannon
– 1x avenger gatling cannon
– 3x venstrehåndet thunderstrike gauntlet
– 3x højrehåndet thunderstrike gauntlet
– 3x rocket pod
– 3x reaper chainsword
– 3x heavy stubber
– 3x meltagun
– 6x hoveder
– 3x tilting plate

Modellerne leveres også med tre Citadel 40 mm runde baser sammen med en mærkatplade - dette er heraldik til huse Makabius, Vyronii, Malinax og Coldshroud.

Regler for brug af Questoris Knights i dine spil kan findes i Adeptus Titanicus Rules Set.

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,112 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: