Cerastus Knights Acheron & Castigator

Model/varenr.: GW400-37

Cerastus Knights anvendes som udryddelsesvåben, designet til at indgyde frygt i deres fjender. Intet vil svække deres angreb, før fjenden er fuldstændigt knust, og aldrig igen vil rejse sig fra de flammerensede ruiner af deres fæstninger. Acheron- og Castigator-mønster Cerastus Knights er kendt for deres formidable første skud, der udsletter deres fjender med bolt og flamme.

Dette flerdelte plastik indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle fire Cerastus-riddere til brug i Adeptus Titanicus-spil. To af disse krigsmaskiner er Cerastus Knights Acheron, bevæbnet med Acheron-kædenæver og Acheron-mønsterens flammekanoner. De to andre er Cerastus Knights Castigator, som hver har en Castigator warblade og Castigator-mønster boltkanon.

Dette sæt indeholder 112 plastkomponenter til at bygge fire riddere. Hver af underbenene er kompatible med en hvilken som helst af overkropperne for mere tilpasning.

I boksen er der også en kommandoterminal til dine Cerastus Knights sammen med et overførselsark, der inkluderer generiske transfers samt husholdningsspecifikke overførsler til House Makabius, House Malinax, House Vyronii og House Coldshroud.

En kopi af Adeptus Titanicus-reglerne er påkrævet for at bruge indholdet i dette sæt.

392,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,144
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: