Warlord Battle Titan With Plasma Annihilator and Power Claw

Model/varenr.: GW400-22

Krigsherre kamp titans stride over imperiums slagmarker, deres tordnende slid hylder ødelæggelsen af ​​menneskehedens fjender. En grundlægger af Collegia Titanica, Warlord Battle Titans er blandt de største og mest magtfulde krigsmaskiner, der nogensinde er blevet udtænkt af mekanikeren.

Stående ca. 6 "høj, er denne repræsentation af en kolossal gudmotor utroligt detaljeret og posibel. Den består af 144 komponenter - mens det er muligt (og nemmest) at montere denne miniature i posen afbildet i den omfattende monteringsvejledning, vil den avancerede hobbyist opdage, at hofte-, knæ- og ankelledene kan modelleres i stort set enhver stilling forestille sig. Som følge heraf behøver ingen to titans nogensinde bygges i samme stilling.

Komponenterne til Warlord Battle Titan er delt mellem 3 rammer: 1 med det indre skelet, ben- og torsosamlinger, 1 ramme af karapacet og rustningsplade, med Great Crusade og Age of Darkness armourials, så du kan vise dine models troværdighed eksempler er inkluderet) og en ramme af våben - denne variant kan prale af 2 solbrændte plasmaforstærkere, som er en integreret del af armaggregaterne, en mulighed for en arioch power klo (som kan modelleres med fingrene lukkede eller åbne) og 2 karapat- monterede laserblæsere. Sættet har også et valg af 2 hoveder.

Dette kit leveres som 144 komponenter, og leveres med en Citadel 120mm Oval base. Inkluderet er et overførselsark med heraldik for følgende Legios: Gryphonicus, Fureans, Astorum, Atarus og Mortis.

637,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,467 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: