Adeptus Titanicus: Warhound Scout Titans

Model/varenr.: GW400-18

Warhound Scout Titans udsmykkede udseende afslører dets formål med fjenden - en vild jæger i spidsen for Titan-legionerne. Trods dens størrelse - stadig tårnhøje over tanke og riddere - bærer Warhound et forbløffende væld af formidable våben og beviser mere end nok til at bringe ned de fleste fjender, det måtte komme overfor; Når de er markeret som en manipulation, der kombinerer deres ildkraft i en ødelæggende salvo, kan Warhounds have tillid til at ændre kampens ansigt om sekunder.

 
Dette multipart plastik kit indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle 2 Warhound Scout Titans til brug i Adeptus Titanicus spil. Forsinket, karapacet og hovedet giver det en usædvanligt aggressiv og målrettet profil, er Warhound Scout Titan let skelnet fra sine brødre ved sit unikke hundehoved, der sidder i niveau med våbenet fastgjort til hardpointsne på begge sider. Resten af ​​Titan er relativt spartansk - designet til at bevæge sig hurtigere end at stå på et enkelt sted - mens det stadig er langt fra letvægts. Sættet indeholder 4 forskellige hoveder, 4 forskellige karapacedesigner (2 Loyalist, 2 Traitor), skulderforbindelser med Traitor og Loyalistiske ikoner til rådighed og 3 forskellige sæt grebs - et Imperial Eagle design, et Opus Titanica design og et almindeligt sæt. En lille mængde posibilitet er tilgængelig, da taljen kan vendes for at give illusionen af ​​bevægelse.
 
Enten Titan kan være bevæbnet med et par plasma blast guns, turbo laser destructors, vulkan mega-bolters eller inferno pistoler - 2 sæt af hver er inkluderet, med tilhørende rørledninger til at fastgøre våben til Titan's hardpoints.
 
Dette kit leveres som 124 komponenter, og leveres med 2 Citadel 80mm runde baser sammen med et decalark - dette har heraldik til følgende Legioner: Gryphonicus, Fureans, Astorum, Atarus og Mortis.
388,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: