Adeptus Titanicus Reaver Battle Titan

Model/varenr.: GW400-17

En gigantisk krigsmaskine er Reaver Titan en af ​​de mest almindelige og ødelæggende klasser af Battle Titan. Bevæbnet med ødelæggende våben og i stand til at knuse fjender under slidbanen ved scoringen, jorden rystes, når reveren går frem og fjenden er tilbage med et valg: flygte eller dø. Reavers er hjertet af Titan Legions, holder linjen eller leder afgiften som deres Princeps efterspørgsel.

 
Dette flerparts plastik kit indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en Reaver Battle Titan til brug i Adeptus Titanicus spil. Særligt aggressiv udseende, selv i forhold til dets samtidige, er denne meget detaljerede Titan let genkendt af sin fladede ansigtsprofil og vinkelkarapacitet. Den kommer til at være bevæbnet med flere våben muligheder - en laser blaster og gatling blaster er tilgængelige, med en strøm knytnæve, der kan modelleres enten knækket eller åben. Over karapacen - hvoraf 2 er inkluderet, er 1 tomt - der er en apokalypse missilstarter, hvoraf begge sider er skulderpuderne (3 sæt er inkluderet, 1 sæt loyalist, 1 sæt forræder og 1 sæt blank.) Yderligere modelleringsmuligheder omfatter knæpuden - 2 af disse er tomme, med 1 der viser symbolet på Opus Titanicus.
 
Dette kit leveres som 122 komponenter, og leveres med en Citadel 105mm Oval base sammen med et decalark - dette har heraldik til følgende Legios: Gryphonicus, Fureans, Astorium, Atarus og Mortis.
339,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: