Adeptus Mechanicus Skitarii Rangers

Model/varenr.: GW59-10

Udnyttelse energierne af Forge verdener inden for deres nysgerrige våben, Rangers i Skitarii er uforsonlige og ubarmhjertige jægere og mordere. For dem, en engagement er ikke slut, før deres fjende er ødelagt - selv om det betyder stalking dem over galakser og over årtier.

Skitarii Rangers, og byder røghætter og gasmasker, stilk deres bytte med galvanisk rifler. Hver trooper er forseglet i tung, industrialiserede Skitarii warplate, emblazoned med symbolet for Adeptus Mechanicus, strittende med data-opsamling sensorer, antenner og miljømæssige skærme. Opmærksom på det barske terræn af Mars, har deres ben er fjernet fra knæene ned, med bioniske udskiftninger udlån hver model en luft af kulde, kybernetiske augmentation

Enheden kan omfatte en Alpha, bevæbnet med enten en radium eller bue pistol og en nærkamp våben (enten en magt sværd, taser anspore eller bue maul) og tre modeller kan bære specielle våben - til rådighed for dig er en transuranic Arquebus, en bue riffel og plasma caliver, hvoraf den sidste indeholder en specifik hoved og rygsæk. Den ene model kan laves om til en Alpha, udstyret med en forbedret data-tether eller omnispex - boksen virkelig skildrer kompulsiv data-indsamling karakter Adeptus Mechanicus.

Denne multi-del plast kit indeholder alt det nødvendige for at gøre enten ti Skitarii Rangers eller ti Skitarii Vanguard. Inkluderet i kassen er 124 komponenter - treogtyve hoveder, elleve af som Skitarii Rangers, femogtyve våben, en lille overføringsark én Citadel 70x25mm Oval Base og ti Citadel 25mm Runde baser.

269,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Vægt: 0,193
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: