Adeptus Mechanicus Ironstrider Ballistarius

Model/varenr.: GW59-12

Med en karakteristisk to-benede walking beholder-form, artilleri platform kaldet Ironstrider Balistarius er et frygtindgydende syn faktisk. Gyroscopically afbalanceret, med downlinks give dem den viden sum af deres fjender, ville den dødbringende nøjagtighed Ironstrider Ballistarius være legendarisk, var nogen overlevende nogensinde tilbage til at huske det.

Som en mobil artilleri våben platform kan Ironstrider Ballistarius være forsynet med en af ​​to forsvarsmateriel muligheder: en twin-linked Cognis Maskinkanon eller en twin-linked Cognis lascannon. Split-tåede ben kan stilles i to forskellige konfigurationer, med suspensors der kan modelleres på forskellige vinkler, og hele overfladen af ​​maskinen kravler med sensorer, dataindsamling moduler og antenner. Den gunner har fire hoved muligheder; tre hætteklædte og en rebreather.

Denne multi-del, 80-komponent plast sæt indeholder alle de nødvendige dele til at bygge enten en Ironstrider Ballistarius eller en Sydonian Dragoon, og har en lille transfer ark og en 105x70mm oval base.

323,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,149
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: