Penitent Engines

Model/varenr.: GW52-22

Penitent Engines stormer mod fjenden uden tanke for faren, vel vidende, at kun i døden, deres eller fjendens, kan der opnås frelselse. Fartøjets arme, der er monteret med enorme flammere, brænder et spor af ødelæggelse, mens den dundrer fremad. Når de når fjenden, ændres de kemiske og synaptiske input der pumpes ind i piloten, hvilket får dem til at se deres eget ansigt på deres fjender. De smadrer alle foran dem, hver en afspejling af deres unævnelige skyld, springer de gennem fjendens kamplinjer og efterlader død og lemlæstelse i deres kølvandet. Nogle motorer er forsynet med adamantium-tandede save, der er i stand til at kløve gennem tankpanser, mens andre ødelægger kød og pulveriserer knogler med kraftige sving af deres flerhovedede morgenstjerner.

Hver Penitent-motor er udstyret med et par heavy flamers og et valg af penitent buzz-saws eller penitent flails. Alternativt kan enhver Penitent Engine samles som en Mortifier eller som en fuldt indkapslet Anchorite, der er udstyret med heavy bolters i stedet for heavy flamers.

Sættet består af 126 komponenter og inkluderer alle våben og monteringsmuligheder til alle tre varianter. Modellen leveres med 2x Citadel 50mm runde baser.

343,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,201 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: