Rescue Animals

Model/varenr.: STR010

I Rescue Animals påtager du dig rollen som en specialist i bevarelse af dyreliv. Det er dit job at redde og beskytte truede dyr fra hele verden! Hvert dyr, du redder, er et antal Protection Points værd, som du vil score i slutningen af ​​spillet. Ved at samle dyre pay, belønnes din bevarelsesindsats med Protection Point. Den naturbeskyttelsesspecialist, der har samlet flest Protection Points, er vinderen af ​​Rescue Animals!

Hver runde vil et antal truede dyrskort blive placeret med forsiden opad i midten af ​​bordet hvor de kan ses af alle spillere. Efter at have givet alle spillere et øjeblik til at studere dyrene, vil den nuværende Conservation Leader råbe: Klar, parat, i gang! Alle spillere begynder nu at rulle deres terninger. Der er ingen specifik turordre. Du kan rulle og rulle dine terninger om så hurtigt som du vil. Hvis nogle af de terninger du lige har rullet terninger svarer til terningkravene til det truede dyr, du prøver at redde, kan du sætte disse til side, mens du fortsætter med at rulle og omdirigere eventuelle resterende terninger. Hver gang du har formået at indsamle alle terninger, der er nødvendige for at imødekomme terningkravene til et af de truede dyr, skal du højlydt råbe: Rescue! Efter at have samlet dyret, genoptager de andre spillere forsøget på at redde et af de resterende truede dyr.

Hver runde bliver nye kort trukket, der giver spillerne nye udfordringer og flere dyr at redde. De fleste kort afbildeder et terningkrav, der består af en sort terninger og to eller flere hvide terninger. Dog har nogle få truede dyr særlige krav, der skal opfyldes.

I slutningen af ​​spillet får du et antal Protection Point for hvert truet dyr, du reddede, som angivet på kortet. Få yderligere bonuspoint for hvert par identiske truede dyr, du har samlet. Den spiller, der har scoret flest Protection Points, er vinderen!

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 8+
Spilletid: 15 minutter
Sprog: Engelsk

139,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,407 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: