A Game of Thrones: The Card Game Second Edition Kings of the Isles

Model/varenr.: FFG-GT45

House Greyjoy har styret over jernøerne i 300 år. Kendt for deres hensynsløse natur, som kold og ugjestfri som de lande, de beboer, har jernfødte en særskilt kultur, der adskiller sig fra Westeros mildere traditioner. Disse mænd og kvinder tilbeder den forkullede Gud og stole på at kaste kystbyer for mange af deres ressourcer. Selv deres husord, "We Do not Sow" taler til den stolte og blodtørstige natur, som alle skal have for at overleve på de krølle øer.

 
Kings of the Isles er en deluxe udvidelse til et Game of Thrones: Card Game, der bringer House Greyjoy, for ofte ignoreret af hofterne til King's Landing, til center stage. Med 156 kort finder du hvert værktøj, du skal bruge på fastlandet, herunder nye kort med fokus på Raider og Drowned God-træk og nye versioner af de mest onde Greyjoy-figurer som Asha Greyjoy, Balon Greyjoy og Euron Crows Øje. Men Greyjys er ikke de eneste, der har lært at omfavne krigsskæbnes praksis. Hvert hus i et spil af troner: Kortspillet er repræsenteret i denne deluxe ekspansion, der får nye huskort og en række neutrale kort, som enhver spiller kan vende sig til deres fordel.
 
Nu, da de fem kongers krig har kastet Westeros i kaos, tager House Greyjoy's fulde kraft til bølgerne. Denne gang vil de ikke kun hævde nord, men alle Westeros, og alle, der står imod dem, skal betale jernprisen!

Dette er en udvidelse..
249,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: