A Game of Thrones: The Card Game Fury of the Storm

Model/varenr.: FGT52

Baratheonerne har haft herredømme over de syv kongedømme siden Robert Baratheon greb jerntronen i åbent oprør. Dette gør House Baratheon til det stærkeste Hus i Westeros, men det betyder også, at Baratheonerne hele tiden skal vogte mod ordningerne hos dem, der truer deres trone. Truslerne kommer ikke kun fra andre huse, men også indefra: Når Renly Baratheon rejser en hær i syd, bliver hans bror Stannis til en ny tro på Dragonstone. Men hvis du kan forene brødrene under din kommando, er Westeros helt sikkert din!

Stormens raseri er en deluxe udvidelse til et spil af troner: Kortspillet, der skinner spotlighten på House Baratheon, herskerne af de syv kongedømme i åbningen af ​​George R. R. Martin's Sang af Ice og Fire Series. Denne udvidelse giver dig 156 kort, herunder nye versioner af magtfulde figurer som brødre Robert, Stannis og Renly Baratheon og kort, der udforsker King og R'hllor træk. Men baratheonerne er de eneste, der får nye værktøjer. Hvert hus i et spil af troner: Kortspillet er repræsenteret her, får nye huskort og en samling af neutrale kort, som enhver leder kan bruge til deres fordel.

Nu, som Westeros truer med at falde i kaos, kommer House Baratheon sammen at bringe deres fulde kraft ned over dem, der ville trodse deres regel. De vil ikke overgive deres magt, og alle, der står imod dem, vil se, at deres er raseri!

179,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: