The Wild Beyond the Witchlight - Alternative Cover

Model/varenr.: WTCC92770000

"Something wicked this way comes!"

Et fantastisk, finurligt eventyr til verdens bedste rollespil, med et alternativt cover!

En gang hvert ottende år kommer det fantastiske Witchlight Carnival til din verden og bringer glæde til den ene bosættelse efter den anden. Dens ejere, Mister Witch og Mister Light, ved, hvordan man laver et godt show. Men der er mere bag dette magiske ekstravaganza, end man lige tror!

Karnevalet er en port til et fantastisk Feywild-domæne, som ikke ligner noget andet, der findes på det materielle plan. Tiden har dog ikke været god mod dette rige, og mørke dage venter forude, medmindre nogen kan forpurre Hourglass Coven's ondskabsfulde planer.

The Wild Beyond the Witchlight tager eventyrere med fra Witchlight Carnival til Prismeer, et Feywild-domæne af fryd, og er beregnet til karakterer på niveau 1-8. Bogen leveres med et plakatkort, der viser karnevalet på den ene side og Prismeer på den anden.

  • Udforsk the Plane of Faerie i det første officielle D&D-eventyr, der primært foregår i Feywild.
  • Eventyret begynder på en kampagneverden efter DM's valg. Witchlight Carnival, tjener som middel til at karaktererne kommer ind i Feywild, kan nemt sættes ind i enhver kampagnesituation.
  • Tilføjer to nye karakterbaggrunde: Feylost (for karakterer, der er vokset op i Feywild) og Witchlight Hand (for karakterer, der arbejder i Witchlight Carnival).
  • Introducerer to racer - spil som en fairy eller som en harengon, en race af humanoide kaniner.
  • Alle encounters i eventyret indeholder en mulighed for ikke-kamp, så spillerne kan tænke og rollespille sig gennem eventyret, hvis de ønsker det.
  • Klassiske Dungeons & Dragons-figurer fra 1980'erne vender tilbage, herunder Warduke, Strongheart og Kelek.

Denne bog indeholder det samme som den normale udgave, men kommer med et alternativt cover.

329,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 1
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: