Strixhaven: A Curriculum of Chaos

Model/varenr.: WTCD01470000

Den magiske skole er åbnet! Muntre campus-eventyr til verdens bedste rollespil.

De største hjerner i multiverset mødes på Strixhaven University. Professorer formidler fantastiske hemmeligheder til ivrige studerende, og livet på campus er hektisk. Men faren lurer også her. Campus morskaben blandes med uheld og uhyggelige intriger, og det er op til dig at redde dagen.

Strixhaven: A Curriculum of Chaos introducerer de fantastiske omgivelser på Strixhaven University, der er hentet fra Magic: The Gatherings multiversum, og giver regler for at skabe karakterer, der er studerende på et af de fem colleges. Karaktererne kan udforske omgivelserne i løbet af fire eventyr, som kan spilles sammen eller hver for sig. Hvert eventyr beskriver et akademisk år fyldt med akademiske sysler, campus-numre, spændende venskaber, skjulte farer og måske endda romantik.

Denne bog indeholder et plakatkort, der viser Strixhavens campusser på den ene side og stedkort på den anden side.

  • Gennem bogens flerårige kampagne begynder spillerne som førsteårsstuderende, der studerer, socialiserer og tager på eventyr på vej mod eksamen.
  • Oplev D&D på nye måder gennem de akademiske udfordringer, ekstracurriculære aktiviteter og jobs og relationer, der udforskes på campus.
  • Indeholder fire eventyr, der kan spilles som selvstændige eventyr eller væves sammen til en kampagne, der tager spillerne fra niveau 1 til niveau 10.
  • Spillerne kan skabe karakterer ved hjælp af en ny race, der præsenteres i bogen, en owlin, en af de uglefolk, der studerer på universitetet.
  • Tilføjer nye muligheder for spillerkarakterer, herunder feats og baggrunde.
  • Indeholder nye besværgelser og magiske genstande, der hjælper din karakter til at føle sig forbundet med det universitet, de vælger at gå på.
  • Mød over fyrre magiske, mystiske væsner og NPC'er i bestiariet.
  • Strixhaven kan nemt sættes ind i enhver D&D-verden eller kampagne med de medfølgende regler for eventyr som studerende på magi.
329,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: