Fizban's Treasury of Dragons

Model/varenr.: WTCC92740000

Oplev hvordan drager personificerer magi i D&D's verdener, og hvordan du kan bringe dem til live ved dit bord i denne uundværlige referenceguide til verdens bedste rollespil.

Mød Fizban the Fabulous: en distræt ærkevismand, usandsynlig helt i War of the Lance, guddommelig avatar af en drage-gud - og din guide til drageslægtens mysterier i Dungeons & Dragons verdener.

Hvad er forskellen på en rød drage og en gulddrage? Hvad er dragonsight? Hvordan påvirker den magi, der gennemsyrer drager, verden omkring dem? Her er din omfattende guide til drager, fyldt med de tips og værktøjer Dungeon Masters og spillere har brug for til deres møder med disse farlige magiske væsner.

Både dragedræbere og drageforskere vil sætte pris på de nye muligheder med dragetemaer for spillere, der er ivrige efter at udnytte dragemagiens kraft og skabe unikke og mindeværdige drakoniske karakterer. Dungeon Masters vil opdage et rigt væld af nye værktøjer og oplysninger til at designe møder, eventyr og kampagner med dragetemaer. Oplev et væld af nye drager og andre væsner. Lær om de enkelte dragetypers huler og skatter, og hvordan skater fokuserer den magi, der gennemsyrer drager og forbinder dem med de utallige verdener på det materielle plan. Opdag alt, hvad der er værd at vide om de mest ikoniske monstre i D&D med hjælp fra Fizban, din ekspertrådgiver i drageslægten!

329,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,85
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: